(כ- 20 לחמניות)
חומרים:
300
גר' קמח + 1 שקית א. אפיה
3
ביצים (L)
75
גר' חמאה מומסת
150
גר' גבינה צהובה
325
גר' גבינה לבנה
3/4
כפית מלח
לציפוי
: ביצה טרופה עם מעט מים, שומשום
אופן
ההכנה:
- בידיים רטובות לעצב כדורים קטנים בגודל של כדור פינג – פונג
- להניח בתבנית על נייר אפיה במרווחים של כ- 3 ס"מ
- למרוח בביצה טרופה
- לפזר על הלחמניות קצח / שומשום / פרג
- לאפות בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות טורבו כ – 20 דקות.
הגישה: חני
מזל טוב