סמבוסק זעתר

1 ק"ג קמח רגיל
1.1/4 כוס שמן זית
1.1/4 כוס מים
כפית שמרים
חצי כפית מלח
חצי כפית סוכר
מערבבים הכל עד שמתקבל בצק אחיד, עוטפים אותו.

למילוי:
1 ק"ג עלי זעתר
2 בצלים קצוצים דק מטוגנים
2 בצלים בינוניים
חצי כפית מלח
כפית גדושה סומק
2 כפות רסק עגבניות
חצי כפית פפריקה חריפה
4 כפות שמן זית

קוצצים במיקסר את עלי הזעתר ומוסיפים את כל החומרים, בסוף מוסיפים את הבצל המטוגן.
מחלקים את הבצק לכדורים קטנים ומרדדים, ממלאים אותם בתערובת הזעתר וסוגרים את הבצק בקצוות כדי לקבל משולש.
אופים בתנור חם ב 180 מעלות עד לקבלת צבע זהוב יפה.
להגיש עם שתייה – מיץ לימון עם נענע
לקינוח : בקלווה.
בתיאבון! 

הגישה: אמנה כנעאן